Вицотека

Во вицотеката на официјалната страна на фамилијата Мк Фаланга можете да најдете безброј вицови од кој би паднале од смеење, па читајте ѓи...  Сега за сега се тие вицови очекувајте и многу други!!!

© 2010 All rights reserved.

Make a free websiteWebnode