Вицови од членовите на фамилијата

некоја баба добива пакет од внукот кој служи војска. го отвора - и гледа, во него има една бомба кашикара и писмо од внукот во кое пишува: 

„бабичке, ако ја повлечеш оваа алка ќе добијам три дена отсуство“

 

© 2010 All rights reserved.

Make a free websiteWebnode