Чак Норис

Сонце

 
(48 гласа)
 

Зошто Чак Норис никогаш не гори од сонце?
- Па кај си видел челик да гори?

 

Facebook    twitter

Ватерполо

 
(51 гласа)
 

Чак Норис може да даде гол кроз нозе на ватерполо.

 

Facebook    twitter

Чук-Чук

 
(104 гласа)
 

Чук-чук!!! 
- Кој е таму? 
Чак Норис!
- Сра..

 

Facebook    twitter

Донатор

 
(119 гласа)
 

Чак Норис е најголемиот донатор на крв, но никогаш не ја донирал својата.

 

Facebook    twitter

Почетокот

 
(86 гласа)
 

Чак Норис рече: Нека биде Бог! И потоа Бог го создаде светот, светлината и земјата.

 

Facebook    twitter

Уши

 
(112 гласа)
 

Чак Норис може да плива со ушите.

 

Facebook    twitter

Буре

 
(93 гласа)
 

Само Чак Норис може да пие од буре без дно.

 

Facebook    twitter

Срце

© 2010 All rights reserved.

Make a free websiteWebnode