Црн Хумор

Срце

 
(48 гласа)
 

Докторот се обраќа на загрижениот пациент:
- Со вашето срце ќе живеете 75 години.
- Ама докторе, па јас имам 75 години.
- Ете, гледате.

 

Facebook    twitter

Киселина

 
(36 гласа)
 

Учителката ги носи децата од нејзиното одделение во лабораторија за експерименти. Трпе гледа кофа полна со зелена течност на која пишувало "Киселина" и ја пикнал раката внатре, се зачудил и им викнал на другарите: 
- Дечки кофава нема крај! Кој го допре дното му давам 100 денари.

 

Facebook    twitter

Статива

 
(40 гласа)
 

Господине, дали вашиот син може да игра фудбал со нас?
- Но син ми нема една рака и нога.
- Баш затоа, господине, ни треба статива.

 

Facebook    twitter

Слатка

 
(67 гласа)
 

- Не можеш ни да замислиш колку е слатка жена ми! - рече човекојадецот и почна да јаде.

 

Facebook    twitter

Операцијa

 
(81 гласа)
 

- Како помина вашата прва операција? - го прашал главниот хирург младиот хирург.
Овој пребледел и одговорил:
- Операција, велите? Јас мислев дека станува збор за обдукција!

 

Facebook    twitter

Девојки

 
(79 гласа)
 

Новинарка го прашува Саша Матич: 
- Какви девојки сакате повеќе, црни или плави?

 

Facebook    twitter

Мавтај

 
(134 гласа)
 

Трпе го учи син му да плива:
- Мавтај, мавтај со рацете, абе мавтај со рацете, мавтај... Мавтај бе ќе се удавиш... Е јебига!

 

Facebook    twitter

© 2010 All rights reserved.

Make a free websiteWebnode